Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Legends Of Rock Tribute Tour

VAN HAGAR + PURPLE STRANGERS + LETZ ZEPPELIN

Op vrijdag 11 december 2020 vindt een spectaculaire editie van de LEGENDS of ROCK Tribute Tour plaats. De beste internationale tributes van Van Halen by Van Hagar, Deep Purple by Purple Strangers en Led Zeppelin by Letz Zeppelin (UK/BE) zorgen voor een spetterend Classic Rock spektakel. Met hits als ‘𝘞𝘩𝘺 𝘊𝘢𝘯’𝘵 𝘛𝘩𝘪𝘴 𝘉𝘦 𝘓𝘰𝘷𝘦’, ‘𝘑𝘶𝘮𝘱’, ‘𝘚𝘮𝘰𝘬𝘦 𝘖𝘯 𝘛𝘩𝘦 𝘞𝘢𝘵𝘦𝘳’, ‘𝘊𝘩𝘪𝘭𝘥 𝘐𝘯 𝘛𝘪𝘮𝘦’, ‘𝘞𝘩𝘰𝘭𝘦 𝘓𝘰𝘵𝘵𝘢 𝘓𝘰𝘷𝘦’, ‘𝘚𝘵𝘢𝘪𝘳𝘸𝘢𝘺 𝘛𝘰 𝘏𝘦𝘢𝘷𝘦𝘯’ en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Van Halen by Van Hagar, Deep Purple by Purple Strangers en Led Zeppelin by Letz Zeppelin (UK/BE) is dit een unieke Classic Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Van Halen by Van Hagar

Van Hagar is een Nederlandse tribute to Van Halen, met een accent op het werk van het Hagar-tijdperk. Uiteraard komen ook alle grote hits met David Lee Roth aan bod. De band bestaat uit vijf gedreven en ervaren musici, die geen look-a-like band is. Het draait vooral om de beleving van de typische sound en feel van ‘toen’: energieke, vette riff-gebaseerde tracks die iedereen graag weer eens live hoort. Tracks als ‘𝘐’𝘮 𝘛𝘩𝘦 𝘖𝘯𝘦’, ‘𝘙𝘶𝘯𝘯𝘪𝘯’ 𝘞𝘪𝘵𝘩 𝘛𝘩𝘦 𝘋𝘦𝘷𝘪𝘭’, ‘𝘈𝘮𝘴𝘵𝘦𝘳𝘥𝘢𝘮’, ‘𝘏𝘰𝘵 𝘍𝘰𝘳 𝘛𝘦𝘢𝘤𝘩𝘦𝘳’, ‘𝘛𝘰𝘱 𝘖𝘧 𝘛𝘩𝘦 𝘞𝘰𝘳𝘭𝘥’, ‘𝘞𝘩𝘺 𝘊𝘢𝘯’𝘵 𝘛𝘩𝘪𝘴 𝘉𝘦 𝘓𝘰𝘷𝘦’, ‘𝘑𝘶𝘥𝘨𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘋𝘢𝘺’, ‘𝘋𝘳𝘦𝘢𝘮𝘴’, ‘𝘔𝘢𝘯 𝘖𝘯 𝘈 𝘔𝘪𝘴𝘴𝘪𝘰𝘯’ en ‘𝘗𝘰𝘶𝘯𝘥𝘤𝘢𝘬𝘦’, maar bijvoorbeeld ook de door iedereen gekende ‘𝘑𝘶𝘮𝘱’, ‘𝘌𝘳𝘶𝘱𝘵𝘪𝘰𝘯’ en ‘𝘙𝘪𝘨𝘩𝘵 𝘕𝘰𝘸’ passeren de revue.

Deep Purple by Purple Strangers

Deep Purple is de grondlegger van ‘Hard Rock‘ en de pionier van deze muziekstijl. Met hits als ‘𝘉𝘭𝘢𝘤𝘬 𝘕𝘪𝘨𝘩𝘵’, ‘𝘊𝘩𝘪𝘭𝘥 𝘐𝘯 𝘛𝘪𝘮𝘦’, ‘𝘚𝘮𝘰𝘬𝘦 𝘖𝘯 𝘛𝘩𝘦 𝘞𝘢𝘵𝘦𝘳’, ‘𝘞𝘰𝘮𝘢𝘯 𝘍𝘳𝘰𝘮 𝘛𝘰𝘬𝘺𝘰’ en ‘𝘍𝘪𝘳𝘦𝘣𝘢𝘭𝘭’ domineerde Purple in de 70’s de hitlijsten voor vele jaren, zelfs hedendaags nog te horen in de top 2000 met 4 hits. Deze Rocklegende bestond uit de leden Blackmore, Gillan, Lord, Paice en Glover: de MARK II-bezetting. In de MARK III-bezetting werden met David Coverdale en Glenn Hughes album klassiekers gemaakt als ‘𝘉𝘶𝘳𝘯’, ‘𝘚𝘵𝘰𝘳𝘮𝘣𝘳𝘪𝘯𝘨𝘦𝘳’ en ‘𝘔𝘢𝘥𝘦 𝘪𝘯 𝘌𝘶𝘳𝘰𝘱𝘦’. Purple Strangers combineert het beste van deze twee bezettingen en meer … ook MARK I en IV worden niet vergeten. Purple Strangers speelt alle hits met authentieke instrumenten, met nieuw enthousiasme in de sfeer van de rockin’ 70’s. Instrumenten als Hammond/Leslie en Fender/Marshall maken een integraal deel uit van het hypnotische Purple-geluid. Het niveau van entertainment is hoog met een energieke show van magistrale gitaar en Hammond solo’s uitgevoerd met de originele sounds. De donderende, strakke drums en pompende, melodieuze bas vormen de basis voor deze unieke en No.1 Deep Purple tributeband, bestaande uit 5 gelouterde en zeer ervaren muzikanten. Van ‘𝘏𝘪𝘨𝘩𝘸𝘢𝘺 𝘚𝘵𝘢𝘳’ tot ‘𝘚𝘮𝘰𝘬𝘦 𝘖𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘞𝘢𝘵𝘦𝘳’ en van ‘𝘍𝘪𝘳𝘦𝘣𝘢𝘭𝘭’ tot ‘𝘊𝘩𝘪𝘭𝘥 𝘐𝘯 𝘛𝘪𝘮𝘦’; alle songs worden verbluffend, vol passie en met oog voor detail tot het hoogste niveau uitgevoerd. An evening with PURPLE STRANGERS: you’ll never forget!

Led Zeppelin by Letz Zeppelin (UK/BE)

Het Belgische Letz Zeppelin is zonder twijfel de beste Led Zeppelin tribute van dit moment. De sound is verbluffend authentiek en met name de zang van Michael Devlin (UK) zorgt voor menig kippenvelmoment. John Bonham herleeft in drummer Bruno Meeus; chaos en souplesse in een zinderende combinatie met het melodieuze en pompende basspel en keyboardspel van Levi Verheijen. Het virtuoze gitaargeweld van Jimmy Page komt probleemloos uit de vingers van gitarist Berre Van Hoeylandt. Sluit je ogen en je waant je midden in de jaren 70 tijdens één van de roemruchte concerten van Led Zeppelin. Open je ogen en je bent getuige van een bruisende rockshow compleet met alle Zeppelin krakers die de muziekwereld blijvend veranderd hebben. Juweeltjes als ‘Immigrant 𝘚𝘰𝘯𝘨’, ‘𝘏𝘦𝘢𝘳𝘵𝘣𝘳𝘦𝘢𝘬𝘦𝘳’, ‘𝘒𝘢𝘴𝘩𝘮𝘪𝘳’, ‘𝘞𝘩𝘰𝘭𝘦 𝘓𝘰𝘵𝘵𝘢 𝘓𝘰𝘷𝘦’ en natuurlijk ‘𝘚𝘵𝘢𝘪𝘳𝘸𝘢𝘺 𝘛𝘰 𝘏𝘦𝘢𝘷𝘦𝘯’ worden met zoveel passie en overtuiging gebracht dat het uitblijven van een Led Zeppelin reünie tour gemakkelijk vergeten wordt. Een concert van Letz Zeppelin is een reis door de muziekgeschiedenis van één van de meest toonaangevende bands ooit.

Date

Dec 11 2020

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Mezz
Breda
REGISTER
QR Code