Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Kraanium – Putrid Pile – Epicardiectomy – Anime Torment

KRAANIUM

Voor een goede pot death metal openen we de deuren van Baroeg maar al te graag. Helemaal als er een package staat waar je u tegen zegt. En het is nog eens de enige show in Nederland. De vier bands vandaag worden aangevoerd door het van origine Noorse Kraanium. Inmiddels bestaat de band uit leden die uit diverse Europese landen komen. Eigenlijk maakt dat ook geen reet uit. We willen gewoon goede muziek horen en als het om slam death gaat, haal je met Kraanium een topper in huis. Ze hebben intussen vijf albums op hun naam staan. Het debuut “Ten Acts of Sickening Perversity” uit 2008 staat te boek als klassieker en komt in 2020 opnieuw uit.

 PUTRID PILE

Het Amerikaanse Putrid Pile hebben we eerder in Baroeg kunnen aanschouwen. Dan weet je waarschijnlijk ook dat er slechts één persoon op het podium staat. Shaun LaCanne weet in z’n uppie wel een moddervette bak herrie neer te zetten. En dat doet hij al een tijdje. Onlangs verscheen zijn zesde album “Revel in Lunacy”. Ons kan het niet gek genoeg trouwens.

 EPICARDIECTOMY

Het Tsjechische Epicardiectomy kennen we in Baroeg ook al. Je kon ze eerder samen met Kraanium op het Rotterdam Deathfest aan het werk zien. Dit orkest weet met hun brute slam death als geen ander hoe je een goed feestje moet bouwen. Voer voor fans van Devourment, Cephalotripsy en Suffocation.

 ANIME TORMENT

Anime Torment is wellicht nog niet zo bekend. Deze Tsjechen hebben tot nu toe twee albums op hun naam staan. Eind oktober 2020 verschijnt er een nieuwe EP met de titel “Void Terror”. Je hebt dus tijd genoeg om de brute death metal van dit gezelschap tot je te nemen zodat jouw moves in de pit tot in de puntjes verzorgd zijn.

Date

Nov 23 2021

Time

18:00

More Info

Read More

Location

Baroeg
Rotterdam
REGISTER
QR Code