Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Hellfront – Delusional – Warhertz – Rauzör

Rauzör is een vierkoppig collectief dat raast, ragt, stampt, beukt en scheurt maar achteraf nog wel een kusje geeft.

Warhertz is in 2018 opgericht door drummer Luuk de Haar (TxFxEx, Hellfront) en gitarist/zanger Yvo van der Laan. In maart 2019 maakte de bassist Willem Kuijt (The Expired Faces) dit trio compleet. Geïnspireerd door o.a. Neil Young en Screaming Trees zetten zij met een set van eigen nummers en een aantal covers een volwaardig Grunge&Roll geluid neer.

Delusional is een 5 koppige Metalcore band uit Katwijk opgericht in 2014 om keiharde metal op de kaart te zetten. Na verschillende line-up veranderingen in de jaren is in 2019 de band in volle kracht terug met nieuw materiaal & klaar om chaos te verzorgen.

Hellfront is een Extreme Metalband uit Katwijk. Deze power trio maakt een heftige mix van Grindcore, Death/Black/Thrash Metal. Officieel opgericht in 2008 en na in verschillende bandjes gezeten te hebben (The Filthy Ewoks, Blackout, Heersch, HVB, RxJxCx, Warhertz), is in begin 2018 besloten: “Laten we weer eens wat doen met z’n drieën”! En zo geschiedde, na een tijdje gloed nieuwe nummers schrijven en oefenen: Het allereerste optreden van Hellfront, 11 jaar na oprichting. Verwacht stampende, beukende pleuris herrie!

Date

Nov 30 2019

Time

19:30

More Info

Read More

Location

Scum
Katwijk aan Zee, Zuid-Holland
REGISTER
QR Code