Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

UITGESTELD – Harem Scarem

In verband met de richtlijnen rondom COVID-19 wordt dit optreden verplaatst naar een nieuwe datum.
Het Canadese Harem Scarem staat wereldwijd bekend om haar aanstekelijke, melodieuze (heavy) rock muziek. Sinds 2013 is de band – na een lange stilte – weer actief en nu komen ze dus ook eindelijk naar Europa. Top dat we ze kunnen begroeten in de Cacaofabriek dus!

Zoals gezegd, de band komt uit Canada, uit Toronto, Ontario om precies te zijn. In de jaren 90 had de band wereldwijd heel veel succes. Zowel pers als publiek waren enthousiast over de muzikale verrichtingen van het viertal rondom zanger Harry Hess en gitarist Pete Lesperance. Albums als ‘Mood Swings’ en ‘Voice Of Reason’ klinken ook nu nog overtuigend goed. De band bleef actief tot 2008 (onder andere ook onder een andere naam, Rubber) en Harry Hess werkte als producer (en muzikant) onder andere met bands als Muse, Three Days Grace en Honeymoon Suite.

Tussen 2008 en 2013 bleef het vervolgens stil rondom Harem Scarem. Vervolgens nam de band weer nieuwe albums op en ging men ook voorzichtig weer wat touren. Dit jaar wordt een nieuw album van de band verwacht. Vanavond gaan we dus niet alleen oude krakers horen als ‘Slowly Slipping Away’ en ‘No Justice’ maar ook nieuw materiaal.

Date

Jun 07 2020

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Cacaofabriek
Helmond
REGISTER
QR Code