Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

HALTPOP 2021

HALTPOP – FIFTEEN YEARS OF NOISE VERPLAATST NAAR 2021
Lieve Haltpoppers,

In de laatste persconferentie van het RIVM en de betrokken ministers is aangekondigd dat de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zullen worden uitgebreid. Deze nieuwe maatregelen verbieden vergunningsplichtige evenementen tot 1 september en betekenen helaas dat Haltpop 2020 – Fifteen Years of Noise niet kan doorgaan en verplaatst wordt naar 17 en 18 juli 2021.

Wij als festivalorganisatie balen hier enorm van. In vijftien jaar zijn we hard gegroeid en is er veel veranderd, maar nog steeds is Haltpop een DIY festival en wordt het volledig georganiseerd door vrijwilligers. Iedere editie voelt voor ons als een feest en er wordt ieder jaar vol passie gewerkt aan iets moois. Juist daarom hadden we graag ons vijftienjarig jubileum ‘gewoon’ willen vieren. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, artiesten en vrijwilligers staan uiteraard bij ons voorop, en met de verplaatsing naar 2021 hopen we naar een festival toe te kunnen werken waar iedereen met een veilig gevoel en gerust hart kan genieten van een knallende jubileumeditie.

We staan in nauw contact met de bands om dezelfde line-up naar 2021 mee te nemen. Eventuele wijzigingen in het programma worden aangekondigd op onze socials en op www.haltpop.nl. Ook de ticketverkoop blijft online en gekochte tickets voor Haltpop 2020 zullen geldig zijn voor de editie in 2021 – bewaar je ticket en geniet later!

Blijf binnen en blijf gezond, was je handen en blijf afstand bewaren. Zorg goed voor elkaar. Volgend jaar vechten we niet tegen Corona, maar hopen we het te schenken. We zien jullie in 2021!

Possible line-up:
Jaya the Cat
Clowns
Orgaanklap
X Raiders
Truth and its Burden
Slekt!
Infantry
Marlen
Nafearya
Molton Grove

Date

Jul 17 2021 - Jul 18 2021

Time

13:00

More Info

Read More

Location

Topsportcentrum De Koog
Koog aan de Zaan, Noord-Holland
REGISTER
QR Code