Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Halestorm – In This Moment

Op woensdag 20 november speelt het Amerikaanse Halestorm een show in AFAS Live. Voor deze show neemt de band twee special guests mee. De uit California afkomstige metalbands In This Moment en New Years Day.

De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster.

Lzzy Hale vormt samen met haar broer en drummer Arejay, gitarist Joe en bassist Josh de populaire alternatieve rockband Halestorm. In nog geen tien jaar tijd zijn ze uitgegroeid van het spelen in kleine clubs naar het uitverkopen van grote zalen over de hele wereld. De band won met Love Bites (So Do I) in 2013 een Grammy voor Best Hard Rock/Metal Performance. Voor de aankomende Grammy Awards is de band opnieuw genomineerd dit keer voor Best Rock Performance.

Halestorm bracht afgelopen zomer hun vierde album uit genaamd ‘Vicious’. Na een succesvolle tour door Europa vorige zomer komen ze dit najaar terug naar Nederland voor hun grootste show tot nu toe in AFAS Live. Fans van het eerste uur en nieuwe fans kunnen een bijzondere avond in hun agenda zetten want Halestorm is op z’n best op het podium. Volgens vele is frontvrouw Lzzy Hale misschien wel de beste rockzangeres van dit moment is.

De Amerikaanse alternatieve-metalband In This Moment onder bezieling van de charismatische frontvrouw Maria Brink maakt al ruim 10 jaar groovende metal. Ze bewijzen al jaren een indrukwekkende liveband te zijn. Niet twee maar drie female fronted bands betreden op 20 november het podium van de AFAS Live. Het uit California afkomstige New Years Day met Ashley “Ash” Costello aan het roer opent de avond. Met een bak aan podiumervaring en een vierde album opkomst is de band klaar om Europa te veroveren.

Special Guest: In This Moment
Onder leiding van de charismatische Maria Brink maakt de Amerikaanse band al ruim tien jaar groovende metal. Met hun eeuwig veranderende sound hebben ze over de jaren een grote fanbase opgebouwd. Het unieke geluid dat harde riffs combineert met schreeuwende vocalen.

Opener: New Years Day
Voordat In This Moment en Halestorm optreden is het aan Ashley Costello’s New Years Day om je omver te blazen. New Years Eve put inspiratie uit acts zoals Evanescence en Garbage, wat goed te horen is op hun mix van poppunk en flamboyante gothrock.

Date

Nov 20 2019

Time

19:00

More Info

Read More

Location

AFAS Live
Amsterdam Zuidoost
REGISTER
QR Code