Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Fleddy Melculy

Hoera! Fleddy Melculy komt naar Neushoorn. En wel met een hele bak herrie en entertainment. Met een lekkere unieke combinatie van zwaar geschut en wat minder zware teksten (Kijk. Daar. Loopt. Een. Johnny. Met. Een. Tshirt. Van. Metallica.💀) slopen zij ieder podium wat hun pad kruist. Wees erbij!

Brute metal en hardcore met Nederlandstalige maatschappijkritische teksten, maar dan met een dikke knipoog. Het verhaal van Fleddy Melculy mag gerust tot één van de gekste verhalen uit de Belpop geschiedenis genoemd worden. Vanaf dag 1 wordt de groep opgepikt door alle mogelijke media, staan vanuit het niets op de grote podia in België en Nederland en scoren sindsdien de éne culthit na de andere.

Fleddy Melculy back van nooit weggeweest en komt in het voorjaar met een nieuw album. Een nieuw hoofdstuk waarin de band nog verder gaat in het songschrijven. Het resultaat is wellicht het hardste en meest agressieve album van de familie Melculy up to date, maar tegelijk ook de meest melodieuze en toegankelijke plaat tot nog toe. Hard en catchy as fuck.

Date

May 02 2020

Time

20:45

More Info

Read More

Location

Neushoorn
Leeuwarden
REGISTER
QR Code