Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Eclipse – Junkyard Drive

Maak kennis met melodic hard rock band Eclipse (Sweden). Hun platen zijn meer dan 100,000 keer over de toonbank gegaan, hun muziek is ongeveer 30 miljoen keer gestreamed en ze hebben honderden concerten gedaan in vier verschillende continenten.

Eclipse heeft misschien sinds oprichting in 1999 veel veranderingen gehad in de lineup maar de muziek heeft hier nooit onder geleden. Twintig jaar later en de explosieve mix van zware riffs en refreinen van arena-formaat zijn onaangetast gebleven. Het Zweedse viertal opende voor Aerosmith en voor Scorpions, heeft meerdere keren op Wacken Open Air gespeeld en heeft een eigen headlining tour gehad in Japan en Noord-Amerika. In het najaar van 2019 brengt Eclipse alweer een zevende album uit en reist de band opnieuw door Europa met nieuw materiaal.

Junkyard Drive.

Met banging riffs, face melting vocals en solid grooves dwingt de band je hart om te rocken! De band was support act voor Lizzy Devine (Veins of Jenna, The Cruel Intentions) en heeft het podium gedeeld met de legendarische Primal Fear.

De houding is de belangrijkste focus in de zeer energieke shows, waaronder: zweet, bloed en bier. Dus als je van eerlijke Rock N ‘Roll houdt, is Junkyard Drive hier om je gebeden te beantwoorden!

Date

Nov 09 2019

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Turock
Essen, Noordrijn-Westfalen, Duitsland
REGISTER
QR Code