Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

DeWolff – Ivan & The Parazol (uitverkocht)

De shows van DeWolff zijn door heel Europa bijna altijd uitverkocht en festivals als Pinkpop, Lowlands, ESNS en Sziget zijn geen onbekend terrein voor dit powertrio. Ter gelegenheid van hun nieuwe album Tascam Tapes komt de band op 6 januari bij ons in De Oosterpoort.

Robin Piso en de broers Luka en Pablo van de Poel zijn enkele van de meest gedreven, energieke en virtuoze muzikanten die je ooit zult tegen komen. DeWolff bracht eerder al 6 studio albums, 2 live albums en 2 EP’s uit en in 2019 wonnen zij een Edison voor ‘Best Rock’. Hun explosieve mix van bluesrock met een vleugje soul en psychedelica maakt elke show weer geweldig. DeWolff laat je begrijpen waarom muziek uit de gouden eeuw van de rock nog steeds een plek heeft in de 21ste eeuw.

Support: Ivan & The Parazol
De rockmuziek van Ivan & The Parazol uit Budapest zorgt voor aardig wat nostalgie. Hun jaren 70 glam-rock sound combineren ze met moderne pysch-rock, waardoor de muziek zo aanstekelijk wordt dat je alleen nog maar mee kunt zingen. Eerder stond de band al meerdere malen op het hoofdpodium tijdens Sziget festival!

Datum

apr 06 2021 - jul 05 2021

Tijd

20:00

More Info

Read More

Locatie

SPOT/De Oosterpoort
Groningen
REGISTREREN
QR Code