Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

DeWolff (uitverkocht)

Iets wat nooit te nimmer zal veranderen: DeWolff is het explosiefste en meest virtuoze rocktrio uit de lage landen. Wat ALTIJD wél blijft veranderen: de invalshoeken waarmee Robin Piso, de Beëlzebub van de Hammond-orgel, samen met de gebroeders Luka en Pablo van de Poel de oude vertrouwde klanken binnen sixties rock ‘n’ roll opnieuw blijven interpreteren. 

Neem nu het nieuwste project Tascam Tapes: in plaats van een aantal weken in een luxe studio op te nemen, koos DeWolff ervoor om iedere partij op geleende tijd vast te leggen. Muziek werd geschreven en op band gezet in de tourbus, in de backstageruimtes of op het benzinestation tussen bestemmingen door. De band maakte uitsluitend gebruik van draagbare instrumenten en drumsamples van oude, obscure soul- en funkplaten. En dat alles opgenomen met de nu zeldzame Tascam viersporenrecorder. Kortom: we horen DeWolff zoals nooit tevoren!

Natuurlijk hoort daar een tour bij: vanavond gaan ze de Maassilo weer eventjes opnieuw inrichten met goude melodieën en jams van Bijbelse proporties. Verplichte kost!

Het concert van DeWolff stond oorspronkelijk gepland voor 11 april ’20, toen 9 september ’20, vervolgens zou het op 8 januari ’21 plaatsvinden en is nu dus verplaatst naar 29 december 2021. Locatie Maassilo blijft ongewijzigd. Huidige kaarten blijven vanzelfsprekend geldig. 

Datum

dec 29 2021

Tijd

20:30

More Info

Read More

Locatie

Maassilo
Rotterdam
REGISTREREN
QR Code