Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

DeWolff

Het bonte gezelschap was net aan hun Tascam Tapes European Tour 2019 begonnen toen de Covid 19-pandemie uitbraken en ze, net als zoveel anderen, terug naar huis moesten. Maar niet voordat ze op hun terugweg van Budapest naar huis op 17 maart, als eerste in Nederland, een gratis livestream show deden in Maastricht. Hoewel ze enkel voor hun crew speelden, werd de livestream wel door zo’n 50.000 mensen bekeken. Maar 13 januari 2022 kan je ze weer live zien in PAARD!

DeWolff is geen band die vervolgens stil gaat zitten. Zo hebben ze in de afgelopen drie jaar drie albums uitgebracht: “Tascam Tapes” (2020), “Live & Outta Sight II” (2019) en “Thrust” (2018) en toerden voor de pandemie onvermoeibaar door Europa om iedereen te verrijken met hun psychedelische Southern bluesrock. De band kiest ook nooit voor de makkelijkste weg. Zo werd het vorige album ”Tascam Tapes” onderweg op tour opgenomen met een vier sporen cassetterecorder uit de jaren tachtig in hotels, motels, in backstage ruimtes, kleedkamers en zelfs langs de kant van de weg. Vervolgens gaven ze fans exclusieve toegang om de plaat voor de release te beluisteren via een hotline-nummer. Bezige wolven…

Toen het tijd werd voor studioalbum nummer negen, waren de heren niet van plan om gewoon te wachten tot de corona problemen zouden overwaaien. “Ik dacht: nooit van ons leven zullen we zo veel tijd hebben om inspiratie op te doen, te schrijven en te creëren” blikt Pablo terug. “Muziek is ons favoriete ding in de wereld.” En zo kwam hun nieuwste album “Wolffpack” dit jaar uit.

DeWolff speelde reeds op festivals als Pinkpop, Lowlands, Down the Rabbit Hole, Zwarte Cross en dat is nog niet eens de hele lijst. Maar ook houdt DeWolff het niet bij Nederland. Ook buitenlandse festivals zoals Sziget (HUN), Reeperbahn (DE) en Azkena (ES) wisten de band reeds te vinden. Daarnaast touren de mannen al meerdere jaren op eigen kracht als headliner door heel Europa en verkochten ze de laatste jaren zelfs de meeste shows ook keihard uit. Dus wees er snel bij, want de kaarten gaan snel!

Date

Jan 13 2022

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Paard
Den Haag
REGISTER
QR Code