Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – DOKK’EM OPEN AIR 2021

𝗗𝗼𝗸𝗸’𝗲𝗺 𝗢𝗽𝗲𝗻 𝗔𝗶𝗿 𝟮𝟬𝟮𝟭 𝘄𝗼𝗿𝗱𝘁 𝗴𝗲𝗮𝗻𝗻𝘂𝗹𝗲𝗲𝗿𝗱 😢
Ondanks dat de geluiden voor de culturele sector langzamerhand iets positiever worden, hebben we slecht nieuws. Met pijn in ons hart moeten we concluderen dat Dokk’em Open Air 2021 geen haalbare kaart is. De geldende coronamaatregelen en de onzekerheden voor de komende maanden, maken het organiseren en voorbereiden van het festival onmogelijk. Daarnaast kunnen we de internationale line-up niet in stand houden.
𝗧𝗲𝗿𝘂𝗴 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗶𝗷𝘀𝗸𝗮𝘀𝘁
Helaas is het ook zeer onwaarschijnlijk dat Dokk’em in 2022 kan plaatsvinden. De plannen van de gemeente voor de herinrichting van het Tolhuispark zijn goedgekeurd door de raad. Dit betekent dat het terrein volgend jaar op de schop gaat waardoor we er niet terecht kunnen. In 2023 kunnen we waarschijnlijk wel weer gebruik maken van het park. Dokk’em gaat daarom voorlopig weer terug de ijskast in. Zodra het leven weer enigszins normaal is, beraden we ons over de toekomst.
𝗜𝗸 𝗵𝗲𝗯 𝘁𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀, 𝘄𝗮𝘁 𝗻𝘂?
Tickethouders krijgen de mogelijk het om hun ticket te retourneren. Het is uiteraard ook mogelijk om een ticket (deels) te doneren. Iedereen met een kaartje ontvangt hierover persoonlijk bericht.

Date

Jul 01 2021 - Jul 03 2021

Time

14:00

More Info

Read More

Location

Evenemententerrein
Noardeast-Fryslân
REGISTER
QR Code