Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Cattle Decapitation – Disentomb – Internal Bleeding – Gloom

De show van Cattle Decapitation plus supports gaat helaas niet door in verband met de aangekondigde aanvullende maatregelen vanuit het RIVM rond het COVID-19 virus.

Er komt mogelijk een andere datum, meer daarvoor is het nu nog te vroeg. Informatie hierover volgt later. Ticketkopers worden per mail op de hoogte gebracht.

De Amerikanen van Cattle Decapitation zijn de afgelopen jaren verantwoordelijk voor death metal albums van het allerhoogste niveau. En bovendien death metal met inhoud, want het lot van de wereld gaat de heren aan het hart. De plaat ‘The Anthropocene Extinction’ uit 2015 was al een geweldenaar, maar met het nieuwe album ‘Death Atlas’ heeft de band zichzelf overtroffen. Het album, uitgebracht door Metalblade Records, is van een ongekend hoog niveau, niet alleen speltechnisch en productioneel, maar ook tekstueel. De mix van death en grind klinkt fris, agressief en moddervet. Diepe grunts, blastbeats, breakdowns, ‘cleane’ zang, alles komt voorbij, verpakt in knap geschreven nummers. Niet zo gek dat de plaat in vele metal jaarlijstjes hoog is geëindigd.

Support is er in de vorm van Disentomb uit Australië, Internal Bleeding uit Amerika en het Spaanse Gloom. Ook al niet misselijk. Maak je borst maar nat, want dit gaat wederom een geweldige en extreme metal avond worden!

Date

Apr 08 2020

Time

19:30

More Info

Read More

Location

Doornroosje
Nijmegen
REGISTER
QR Code