Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Bleach (Nirvana tribute) – Beerbottle Chopsticks

Op zaterdag 14 maart zetten we de muziek van Nirvana in het zonnetje. En hoe! De Italiaanse tributeband Bleach benadert de grungemeesters tot in de puntjes.

BLEACH

De mannen van Bleach komen uit Rome en trekken sinds 2012 de wereld als een gelauwerd Nirvana tribute. Het viertal tourde met oud-Nirvana drummer Chad Channing in 2018. Bleach benadert de grungemeesters tot in de perfectie: het geluid én de looks en uitstraling van de band kloppen. Het enige wat er anders aan is: ze zijn een viertal, geen drietal.

BEERBOTTLE CHOPSTICKS

De supportact van deze avond: Beerbottle Chopsticks. De naam van deze garagerock/skatepunk band zou zomaar een verwijzing kunnen zijn naar hun voorliefde voor goedkoop bier en de hobby van de drummer om stokken kapot te slaan tijdens shows. Beerbottle Chopsticks begon als een stel hyperenergieke gretige tieners die vuige gitaar riffs en vurige teksten op het publiek afvuurden. Na de deelname aan popronde 2019 richt de band zich nu op veel optredens in 2020 en hun nieuwe ep die eind maart gereleased wordt. Dit skatepunk-trio behoudt nog steeds z’n unieke vrolijke en catchy karakter en een opvallend nonchalante podium presence.

In één zin: Energiek skate-punk trio met catchy fuzz uitspattingen.

Date

Mar 14 2020

Time

21:00

More Info

Read More

Location

Kroepoekfabriek
Vlaardingen, Zuid-Holland
REGISTER
QR Code