Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Blackbriar

Door de maatregelen in de aanpak van het coronavirus is de show van Blackbriar verplaatst van 25 april naar vrijdag 6 november 2020. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Gekochte tickets blijven geldig; bezoekers die een ticket hebben gekocht via onze website zijn inmiddels via onze mailing op de hoogte gesteld.

De duistere en dromerige muziek van Blackbriar wordt gekenmerkt door meeslepende composities en de fabelachtig mooie zang van Zora Cock. Een unieke mix van symfonische en gotische elementen is te horen op de tot nu toe drie uitgebrachte EPs. Blackbriar speelde shows samen met genre-genoten als Epica, Halestorm, In This Moment, Delain en Mayan.
Met inmiddels bijna 27 miljoen weergaven op Youtube en meer dan 155.000 abonnees, is de band klaar de metal wereld te veroveren. Blackbriar heeft onlangs de derde EP ‘Our mortal remains’ uitgebracht en momenteel werken ze aan hun eerste full length album.

Blackbriar bestaat uit Zora Cock (zang), Rene Boxem (drums), Bart Winters (gitaar), Robin Koezen (gitaar), Frank Akkerman (bas) en Ruben Wijga (toetsen).

Date

Nov 06 2020

Time

20:00

More Info

Read More
Iduna

Location

Iduna
Drachten, Friesland
REGISTER
QR Code