Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Barrelhouse – Ruben Hoeke Band

Januari is gevoelsmatig de langste en donkerste maand van het jaar. Tijd voor de blues! Jong en oud komt samen tijdens Barrelhouse vs. Ruben Hoeke Band. Een avond vol Nederblues van de bovenste plank in Neushoorn die je niet wilt missen!

BARRELHOUSE
Ouwe rotten in het vak met een sprankeltje jeugd. We hebben het natuurlijk over Barrelhouse. Deze bluesband uit de lage landen viert dit jaar 45 jaar ‘on the road’ met een nieuwe tournee en hun volledige discografie in één box op cd. Het maakt niet uit welke schijf je opzet, je hoort de blues met ‘walkin’ bass’, gelikt gitaarwerk, groovy piano, swingende drums en de onmiskenbare zangmelodieën van Tineke Schoemaker. Live spat het plezier er vanaf en kun je niet om de chemie van deze bluesband heen.

RUBEN HOEKE BAND
Van zompige boogie tot stampende rythm & blues, Ruben Hoeke Band tilt de Nederblues naar een hoog niveau. Hoeke wordt met recht gezien als stergitarist van wereldklasse en mag zich meten met grote jongens als Jan Akkerman, Anton Goudsmit en Erwin Java. Door de jaren heen speelt hij met tientallen nationale en internationale muzikanten in uiteenlopende bands. Maar in zijn Ruben Hoeke Band voelt hij zich thuis. Dit bezegelt hij weer met de nieuwe plaat ‘All Saints’. Het album vangt de bevlogenheid van een liveband die al jaren samenspeelt. Kom genieten van een avond vol blues, waar jong en oud bloed samenkomen. En wie weet speelt Ruben Hoeke nog een blueslick mee met Barrelhouse.

Date

Jan 31 2020

Time

20:45

More Info

Read More

Location

Neushoorn
Leeuwarden
REGISTER
QR Code