Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Arena

Arena bestaat 25 jaar en dat hadden oer-leden Mick Pointer en Clive Nolan eigenlijk niet voorzien. Arena begon nadrukkelijk als een project maar inmiddels is het project toch echt een band en die band is inmiddels toe aan hun tiende album.

Dat album verschijnt in 2020, het jaar dus waarin ook het jubileum wordt gevierd. Arena speelt stukken van die nieuwe plaat die de titel “The Theory Of Molecular Inheritance” gaat dragen maar ter ere van de jubileumtour komen er ook nummers van alle voorgaande albums op de setlist te staan.

Dat is uiteraard geweldig nieuws voor de vele fans van het stevige neo-progressieve rock geluid waar deze band in excelleert. Een avond met alleen maar muzikale hoogtepunten dus, gespeeld door een band die op het podium altijd iets extra’s brengt!

Arena 2020: Mick Pointer (ex-Marillion), toetsenist Clive Nolan (Pendragon), gitarist John Mitchell (Lonely Robot, Frost, It Bites), bassist Kylan Amos en zanger Damian Wilson (Headspace, ex-Threshold).

Let op: voor deze show gelden afwijkende service- en transactieprijzen omdat deze door een externe promotor wordt georganiseerd.

Date

Oct 08 2021

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Metropool (Jupiler Stage)
Hengelo
REGISTER
QR Code