Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

X Raiders – ¡Pendej0!

De X Raiders komen hun nieuwe album in je gezicht rammen! De mannen (geboren in ’89) hebben inmiddels de niet-zaligmakende leeftijd van dertig gehaald. Hun studententijd van nachten doorhalen, Schultenbräu drinken en Turbonegro luisteren zijn over. Ze zijn te jong om zich bij hun rugklachten en burn-outs neer te leggen, maar zeker ook te oud om voldoening te halen uit het posten van selfies. Deze bom van frustratie en energie hebben ze vertaald in een genadeloos nieuw album: Weltschmerz ‘89. Onvervalste heavy metal rock ‘n roll! “The loudest band I’ve ever recorded”, zei producer Attie Bauw (Judas Priest) er over.

Ze hebben het album live opgenomen, en met hun buitengewone live-reputatie op festivals als Zwarte Cross en FortaRock kan dit voor deze avond maar één ding betekenen: keihard knallen!

Support: Pendejo
Pendejo is een heavy rock band, opgericht door twee neefjes met een historie in Latijns-Amerika. Gravend naar hun latino roots, begonnen ze hun muzikale liefde voor ‘heavy, brutal riffage’ te vermengen met hun roots. Wat volgde was een explosieve mix van urban Spanish met knallende drums en heavy brass.

In 2010 kwam het eerste album ‘Cantos a la Vida’ uit, wat niet alleen in Nederland maar ook ver daarbuiten goede kritieken kreeg. Wat volgde waren tournees door Europa én Latijns-Amerika.

Date

Feb 07 2020

Time

21:30

More Info

Read More

Location

Pul
Uden, Noord-Brabant
REGISTER
QR Code