Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

X Raiders

Naar aanleiding van de maatregelen van de regering m.b.t. de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) is dit concert verplaatst naar 23 januari 2021. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, hiervoor hoef je geen actie te ondernemen. Tijden blijven ongewijzigd. Mocht je verhinderd zijn op de nieuwe datum dan kunnen wij het volledige ticketbedrag restitueren. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie.

Turboglam metalpunkers X-Raiders komen terug! Dat wordt weer tot bloedens toe genieten van snoeihard tempo, virtuoze gitaarsolo’s en de sleazy zanglijnen van Daniel a.k.a. Mr. Rectum. Paardenmasker op, komkommer in de hand (or wherever you want) en gaan!

Na een docu genaamd Goin’ Rectal, optredens in elke uithoek van het land en een naamsverandering naar X-Raiders, want de heren beperken het raiden niet meer slechts tot de rectum tegenwoordig, is de Amsterdamse band weer terug aan het front. De X Raiders komen hun nieuwe album in je gezicht rammen!

“The loudest band I’ve ever recorded”, zei Attie Bauw (Judas Priest), terwijl hij het nieuwe album van X Raiders aan het produceren was. De mannen zitten niet meer in hun studententijd, maar zijn te jong om zich bij hun rugklachten en burn-outs neer te leggen. Deze bom van frustratie en energie hoor je op het genadeloze nieuwe album dat uitkomt in januari. ‘Weltschmerz ‘89’ is live opgenomen en met de buitengewone live-reputatie van de band betekent dat keihard knallen!

Date

Jan 23 2021

Time

21:00

More Info

Read More

Location

Vorstin
Hilversum
REGISTER
QR Code