Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – X Raiders @ Stevens Stadscross

Een show terwijl er een hardloopwedstrijd door de zaal en over het podium gaat!? Jazeker! In samenwerking met de Stevens Stadscross (Alfa Laval Stevensloop) presenteren we een van de meest unieke shows van deze Nijmeegse helden ooit. De heren spelen een speciale set terwijl jij los gaat in het publiek en hardlopers door de zaal racen. Totale gekte!

Haal je tickets nu, want dit gaat gegarandeerd een keiharde en hele bizarre avond worden!

===

De X Raiders komen deze avond hun nieuwe album in je gezicht rammen! De mannen (geboren in ’89) hebben inmiddels de niet-zaligmakende leeftijd van dertig gehaald. Hun studententijd van nachten doorhalen, Schultenbräu drinken en Turbonegro luisteren zijn over. Ze zijn te jong om zich bij hun rugklachten en burn-outs neer te leggen, maar zeker ook te oud om voldoening te halen uit het posten van selfies. Deze bom van frustratie en energie hebben ze vertaald in een genadeloos nieuw album: Weltschmerz ‘89. Onvervalste heavy metal rock ‘n roll! “The loudest band I’ve ever recorded”, zei producer Attie Bauw (Judas Priest) er over.

Ze hebben het album live opgenomen, en met hun buitengewone live-reputatie op festivals als Zwarte Cross en FortaRock kan dit voor deze avond maar één ding betekenen: keihard knallen!

Date

Mar 21 2020

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Lindenberg
Nijmegen, Gelderland
REGISTER
QR Code