Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Saturnalia Temple – Wolvennest – Dread Sovereign

Wat een geweldige package hebben we weer voor jullie binnen weten te trekken. En het is nog een exclusieve Nederlandse show ook. Het Zweedse Saturnalia Temple mag geen onbekende naam meer zijn. Dit trio grossiert in loodzware psychedelische doomrock escapades. De band omschrijft hun muziek zelf als “crushingly hard electric blues” en daar is niets van gelogen. En de dag voor dit optreden ziet het nieuwste album “Gravity” het licht.

Wolvennest past hier perfect bij. Dit Belgische gezelschap mengt psychedelische black metal met ambient soundscapes waardoor hun shows als ritueel ervaren kunnen worden. Gooi er wat Krautrock en film soundtracks doorheen en je hebt de poppen aan het dansen. Het plaatje wordt compleet met het muzikale uitstapje van Primordial zanger Nemtheanga.

Met zijn band Dread Sovereign overdondert hij zijn publiek met een vette portie onvervalste doom. Hij wordt hierin bijgestaan door drummer Johnny King van Conan en gitarist Bones die regelmatig de show steelt met zijn onnavolgbare moves op het podium.

Date

Feb 21 2020

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Baroeg
Rotterdam
REGISTER
QR Code