Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Within Temptation & Evanescence

Het initiële concert van 24 april 2020, vervolgens uitgesteld naar 12 september 2020 en dinsdag 28 september 2021, wordt nu verplaatst naar 21 maart 2022.

Twee zwaargewichten uit de metal scene bundelen de krachten voor een reeks concerten die het publiek met verstomming zal slaan. Within Temptation en Evanescence gaan samen de hort op. Aftrap van de ‘Worlds Collide Tour’ wordt op zaterdag 4 april gegeven in Paleis 12 in Brussel. De voorverkoop start op vrijdag 20 september om 10u.

Met Evanescence’s Amy Lee en Within Temptation’s Sharon den Adel op kop, twee van de meest creatieve vrouwen uit de rock scene, kijken beide bands reikhalzend uit naar de tour waarbij ze samen de affiche delen. Een tour die nu al als uitzonderlijk de geschiedenisboeken in gaat.

Amy Lee: “We kunnen niet wachten om onze krachten te bundelen met Within Temptation en er een epische tour van te maken. De fans hebben hier heel lang om gevraagd en we zullen het wachten zeker belonen. Ik kijk ernaar uit om Sharon’s prachtige stem elke avond te horen!”

Sharon den Adel: “Within Temptation en Evanescence hebben veel gemeen en bovenal delen we dezelfde passie voor wat we het liefst doen: zingen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met hen door Europa te reizen en er een onvergetelijke ervaring van te maken!”

Als preventieve maatregel zijn culturele evenementen op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. De concerten van Within Temptation & Evanescence in Paleis 12 (Brussels Expo) die initieel voorzien waren op 4 en 24 april, worden daarom verplaatst naar 20 en 21 maart 2022.

 

Date

Mar 21 2022

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Paleis 12
Brussel, België
REGISTER
QR Code