Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Anneke van Giersbergen Goes to Church

Nieuwe datum.

Aanvankelijk zou Anneke in Zwolle op 25 april een optreden geven in de Dominicanenkerk.

Aan dit optreden zaten wat voorwaarden en eisen aan van de kant van de parochianen. Zo moest Anneke óf twee dagen en nachten in het klooster verblijven en haar ervaringen tijdens het optreden delen, óf drie spirituals instuderen. Ook zou Van Giersbergen tijdens het concert haar tatoeages moeten bedekken. Voor het verblijf in het klooster stond Anneke wel positief in, maar de overige eisen gingen haar te ver.

Hierdoor is een streep gezet door dit optreden en zal het optreden verplaatst worden naar de Grote Kerk in diezelfde gemeente. Dit optreden zal eveneens op 25 april plaatsvinden.

Zangeres Anneke van Giersbergen is met gemak de hardst werkende en meest veelzijdige zangeres van Nederland te noemen. Ze zal voor altijd genoemd worden als zangeres van The Gathering maar heeft sinds 2007 haar eigen solide solocarrière opgebouwd. Dat ze een muzikale kameleon is blijkt uit de samenwerkingen met artiesten als Devin Townsend, Anathema, IJslandse folkgroep Árstíðir, Napalm Death en BLØF.

2019 stond in het teken van het 25-jarige jubileum van Anneke’s carrière, dit lustrum werd gevierd met 2 uitverkochte shows in de Effenaar in haar eigen Eindhoven, tevens werd ze beloond met een Buma ROCKS! Export Award voor meest succesvolle zangeres in het heavy genre.
Anneke werkt momenteel aan een (semi) akoestisch album, om haar fans een glimp van wat komen gaat te gunnen gaat ze in Maart en April 2020 solo op pad voor een aantal akoestische optredens die haar langs bijzonder locaties zal brengen.

Anneke goes to Church is een serie unieke optredens in een intieme setting.

Date

May 22 2021

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Grote Kerk
Zwolle, Overijssel
REGISTER
QR Code