Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

WILLEMEEN METAL MADNESS (uitverkocht)

Facebookevent

METAL MINNEND ERNHEM – Wat gaan we doen?

Het is UITVERKOCHT, mensen die een reservering hebben geplaatst en we toch hebben moeten teleurstellen kunnen naar binnen zodra er afzeggingen komen en we nemen dan zsm contact met je op.
Heb jij deze zomer ook heimwee gehad naar stoffige festivalweides, lauw bier en vooral veel snoeiharde metal? Niet getreurd, want bij Willemeen kun je dit helemaal goedmaken!

De entree is GRATIS.

Zoals je wellicht wel snapt, kunnen we niet meer de oude capaciteit aan, het is immers geplaceerd door het hele pand. Kan je toch niet? Laat het ons even weten zodat we anderen die wel kunnen een plek kunnen geven.

Wat gaan we doen?
Hoge kwaliteit concerten op het grote scherm en we knallen het geluid over onze geluidsystemen met sfeerlicht en al. Biertafels, bistro en terras met de 1,5 meter regel. Een BBQ met betaalbare maar lekkere burgers voor carni- herbi- en omnivoren. Bier in slappe bekers en we werken nog aan een aantal andere toffe dingen…

Wat hoeft er niet?
Met een zatte harsens hopeloos verdwalen op het campeerterrein op zoek naar je matties met die vlag hoog aan die stok. Kotsen op een Dixie, laat staan hierin gaan zitten. Op het grasveld je nek breken over in coma geraakte 40ers die na 2 dagen de drank niet meer aankunnen. Brak wakker worden met een mueslireep en je eerste bier als ontbijt (dat doe je thuis)

Onze lieve vrijwilligers gaan jullie allemaal een hele fijne dag bezorgen, maar let wel, hou je aan de regels want dan kunnen we dit vaker doen, wellicht met een band erbij.

Date

Sep 19 2020

Time

17:00

More Info

Read More
Willemeen

Location

Willemeen
Willemsplein 1, 6811 KA Arnhem
REGISTER
QR Code