Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

White Boy Wasted – Søwt

Vanavond geheel in Covid setting, 2 bands waar we in 2021 veel van gaan verwachten. Beide hebben hun nieuwe plaatwerk al opgenomen en deze zullen in 2021 zeker in je platenverzameling gaan verschijnen. Eindhoven Finest? Zo willen we Søwt  en White Boy Wasted niet noemen, maar wel twee bands die we bij Dynamo graag op het podium zien, omdat dit verschrikkelijk goed is..

Søwt
SØWT is een 4 koppige Eindhovense Noise-rock band, die je zowel letterlijk als figuurlijk uit je schoenen blaast. met zwevende melodieën, krijsende gitaren en breekbare zanglijnen hopen zij je mee te nemen. Zoals de Eindhoven Rockcity website zo mooi schreef: “Søwt is jonge Eindhovense band die de woede van jaren negentig grungebands zo fraai maar het heden vertaalt. Blikvangers zijn zanger gitarist Jesse en zangeres bassiste Daniëlle. zij kan het ene moment je ziel aaien met lieflijk gefluister, terwijl ze een seconde later haar strot opentrekt en grunge diva’s van weleer het nakijken geeft. Fijn dit!”

White Boy Wasted
Speedrock, Speedblues, Punk, Rock ’n Roll, dat dus,, W.B.W is band uit Eindhoven die met de zegen van PPSR-frontman Peter van Elderen de afgelopen 2 jaar grote stappen heeft gezet. Ze openden Dynamo Metal Fest, supporte Nashvilly Pussy en speelden vele shows in Nederland en er buiten. Maar aldus de WBW mannen, het waren er te weinig, ze willen meer, groter, vuiger, harder en sneller! Neem bij deze show een rol ductape mee, en tape je vast aan de stoel, want stil zitten is onmogelijk!

www.facebook.com/SOWTband
www.facebook.com/whiteboywastedofficial

Info 

Het gaat hier om een seated corona proof concert voor maximaal 30 bezoekers.

Date

Nov 29 2020

Time

19:15

More Info

Read More

Location

Dynamo
Eindhoven
REGISTER
QR Code