Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Vandenberg’s Moonkings – Tricklebolt

Vandenberg’s Moonkings bestaat 5 jaar en dat moet gevierd worden!

Vanaf de release van het debuutalbum in 2014 was het duidelijk dat de voormalige gitarist van onder meer Vandenberg en Whitesnake serieus was en dat de internationale (hard)rockscene een top-act rijker was. Ze hebben festivals in het binnen- en buitenland plat gespeeld, uitverkochte clubtours gehad en overal zien we lovende recensies terug voor studio-albums en optredens. Het absolute hoogtepunt was de Europese tournee als special guests van “Scorpions” en vergeet vooral ook niet de aangrijpende documentaire ‘Adje’, in 2018 uitgezonden in ‘Het Uur van de Wolf’.

Reden genoeg voor een feestje, maar ondertussen broedt mastermind Adrian Vandenberg alweer op spectaculaire nieuwe plannen. Voordat er nieuwe, andere wegen worden ingeslagen kunnen de fans nog één keer genieten van Vandenberg’s Moonkings. Deze clubtour zal voorlopig de laatste zal zijn in Nederland. Mis het dus niet!

De fijne Nederlandse band Tricklebolt verzorgt de support vanavond. Tricklebolt neemt je mee terug naar 1975. Psychedelisch gitaarlijntje hier, Hammondorgel daar, maar wel met een stevig rockende basis.

Date

Nov 30 2019

Time

19:30

More Info

Read More
013 Tilburg

Location

013 Tilburg
REGISTER
QR Code