Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Van Hagar (Van Halen tribute)

A (Dutch) Tribute to Eddie van Halen with Van Hagar op zondag 4 juli in Poppodium Volt.
We hebben een extra show toegevoegd om 19.00!

Alsof 2020 nog niet zwaar genoeg was verloor de muziekwereld icoon na icoon. Zo ook de onnavolgbare en ingenieuze gitaarlegende Eddie van Halen. De man die in de jaren zeventig de rock wereld op zijn kop zette met zijn uitmuntende gitaartechniek. Een voorbeeld voor vele (jonge) rockers, iedereen heeft immers zijn vingervlugheid proberen na te bootsen (met wisselend resultaat).

Van Hagar eert deze held al jaren en is graag gezien in ons eigen en omringende landen. Met werk uit het “David Lee Roth- “en “Sammy Hagar-era”. Een eerlijke verhouding van 51/50 ;).
De band heeft zich inmiddels bewezen eer te doen aan het werk, naast treffend gitaarwerk en onderscheidende vocals, met strak koorwerk en de typische piano en keyboard klanken. Ze speelde Graspop Metal Meeting al eens plat en tourde met hun “Legends of Rock-tour” langs festivals en clubs.  Verwacht vijf muziekliefhebbers/ ervaren muzikanten die je bijvoorbeeld bij Ayreon, Terra Nova, Aquila, Guido’s Orchestra of Hippe Gasten aan het werk hebt gezien.

Deze show is mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

  • Open: 18:30u
  • Aanvang eerste show: 19:00u
  • Aanvang tweede show: 21:45u
  • Sluiting: 23:15u

Date

Jul 04 2021

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Volt
Sittard, Limburg
REGISTER
QR Code