Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Vader – Chronosphere – Defiled – Fallcie

Ꙙ Vader Ꙙ (POL) Ꙙ
In 1986 zag het Death Metalfenomeen ‘Vader’ het levenslicht. Na een start in de Thrash Metal veranderde hun stijl richting de ruige Death Metal van vandaag. Vader had de grote eer om als eerste band voorbij het voormalige Ijzeren Gordijn een platencontract te krijgen bij een Amerikaans label (Metal Blade).

Op 11 maart keert Vader eindelijk terug naar Vlaanderen met een speciale set om de jubilea van ‘De Profundis’, ‘Art of War’ en ‘Litany’ te vieren. Mogelijks de drie beste albums van Vader.

Mis dit niet, het zal een avond zijn om nooit te vergeten.

Ꙙ Chronosphere Ꙙ (GRE) Ꙙ
Waar de Westerse cultuur ontstond, ontstond in 2012 ook Chronosphere. Deze Atheense band brengt een vuile mix van pure Heavy Metal met vettig Rock ‘n’ Roll. Een band in stijgende lijn die onder meer reeds Wacken aandeed.

Ꙙ Defiled Ꙙ (JAP) Ꙙ
De leden van Defiled omschrijven zichzelf als trouwe volgelingen van de Death Metalsekte. Ze zijn reeds 27 jaar bezig en slachten trouw elke luisteraar af. Sayonara.

Ꙙ Fallcie Ꙙ (RUS) Ꙙ
De rijzende ster in de Russische Nu-Metal is zonder twijfel Fallcie. Met hun plaat ‘Born Again’ (2018) gooiden ze hoge ogen en het leidt geen twijfel dat ze deze avond met verve zullen openen.

Date

Mar 11 2020

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Sport- En Jeugdcomplex Durmebad
Lokeren, Oost-Vlaanderen, België
REGISTER
QR Code