Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Up The Irons (Iron Maiden tribute)

Update: Naar aanleiding van de maatregelen van de regering m.b.t. de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) is dit concert verplaatst naar 22 mei 2021. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, hiervoor hoef je geen actie te ondernemen. Tijden blijven ongewijzigd. Mocht je verhinderd zijn op de nieuwe datum dan kunnen wij het volledige ticketbedrag restitueren. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie.

Up The Irons is één van de grootste Iron Maiden Tributes van Nederland. Een show boordevol energie, en een prachtig decor. De band benadert Iron Maiden tot in perfectie. De nummers zijn tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, zet zit in combinatie met het enthousiasme van vijf rasechte Iron Maiden fans en je krijgt een spectaculaire avond voor jong en oud! Alle hits, aangevuld met minder bekende Iron Maiden krakers zullen gespeeld worden.
Up The Irons komen uit Tilburg en bestaan al sinds 1999. De band heeft zowel nationale als internationale ervaring om te vlammen op een podium. Podia als Graspop, 013, Spa Tributefest (BE) en podia in Düsseldorf en Dortmund hebben zij al eerder op hun lijstje mogen bijschrijven. Ook heeft Up The Irons getoured in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Belgie en Italië.
De band heeft zelfs met Iron Maiden zelf heeft Up The Irons contact. Zo is er getourd met oud-zanger Paul Di’Anno, heeft Dennis Stratton (gitarist van het 1e album) shows meegespeeld, en is Steve Harris in Eindhoven zelfs de show komen bekijken en heeft backstage zijn complimenten uitgesproken. Met enige regelmaat is Up The Irons gast en deelnemer tijdens de voetbalwedstrijden die Iron Maiden in verschillende landen organiseert. Kortom, de verbinding met Iron Maiden is enorm sterk, wat zich uit op het podium!
In 2019 bestaan ze 20 jaar en touren ze met hun “20 Wasted Years” door de hele Benelux en Duitsland. Als Iron Maiden liefhebber, mag je deze avond zeker niet missen!
De Huidige Line up: Jos Severens (vocals), Sam Lemmens (Guitar), Hein Willekens (Guitar), Joey Bruers (Bass) & Tom Heijnen (Drums) Een mooie tribute avond en eerbetoon, aan een van de pionieren en vaandeldragers van The N.W.O.B.H.M.

Date

May 22 2021

Time

21:30

More Info

Read More

Location

Vorstin
Hilversum
REGISTER
QR Code