Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Uli Jon Roth (ex-Scorpions)

Gitarist Uli Jon Roth (o.a. ex-Scorpions) komt op vrijdag 17 april voor een hele unieke show naar Uden. Met The Interstellar Sky Guitar Tour brengt de wereldberoemde gitarist een hele nieuwe kant van zijn muzikale kwaliteiten naar voren.

“De laatste jaren heb ik mijzelf toegelegd op rock muziek met mijn band. Deze aankomende tour is een compleet new vertrekpunt voor mij, op verschillende manieren”, zo vertelt de 65-jarige gitarist. “De laatste jaren heb ik mijn meer klassieke repertoire en de Sky of Avalon/Transcendental Sky Guitar muziek teveel op de achtergrond gelaten. Daarom zal deze aankomende tournee volledig gaan aan mijn ‘andere muzikale kant’: de wereld van melodische en dramatische orkest stukken”.

Voor deze unieke show heeft De Pul een unieke plek uitgezocht. In de Udense Kruisherenkapel kunnen bezoekers zittend genieten van Uli Jon Roth’s show. Met gitaren, een piano en drie schermen met door Uli Jon zelf geproduceerde visuals zal de gitarist zijn favoriete stukken van Mozart, Bach, Puccini en Vivaldi’s Vier Seizoenen opvoeren. Maar Uli Jon Roth zal ook eigen muziek laten horen. “Bereid je voor op een hele andere sound. Niet beter, gewoon anders”, aldus Uli Jon Roth zelf.

Deze show is verplaatst van vrijdag 17 april naar vrijdag 18 september in verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus, waardoor het concert geen doorgang kan vinden in april. 

Date

Apr 17 2020

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Kruisherenkapel
Uden, Noord-Brabant
REGISTER
QR Code