Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Thin Lizzy Project (Thin Lizzy tribute) – DJ Okky

LOKALE HELDEN THIN LIZZY PROJECT KOMEN OP 8 AUGUSTUS EINDELIJK NAAR IDUNA VOOR EEN OPTREDEN OP ONS GROTE PODIUM! EN ALS DAT NIET AL SPECIAAL GENOEG IS NEMEN ZE OOK NOG EENS DJ OKKY (U WEET WEL VAN IT JASKE) MET ZICH MEE!

Thin Lizzy was in de jaren zeventig de eerste succesvolle Ierse hardrockband. Ingrediënten: Ierse roots, tienerrebellie en working-class frustraties. De band bouwde een wilde reputatie, zowel op als naast het podium. De Afro-Ierse zanger/bassist Phil Lynott had hiervoor de perfecte uitstraling. Zijn stoere stemgeluid werd ondersteund door hoekige powerchords en dubbelloops gitaarharmonieën. De band brak door in 1976 met hits als The Boys Are Back In Town, Jailbreak en de traditional Whiskey in the Jar.

Voor alle fans van deze klassieke hardrock is er het Thin Lizzy Project. Jong talent laat samen met een oude rot in het vak de hoogtijdagen van Thin Lizzy herleven! Melodische gitaarpartijen met vette riffs, een strakke beat met briljante breaks, een ronkende bas en een rauwe strot met gevoelige teksten. The boy’s (and girl) are back in town, Thin Lizzy – project is Live and Dangerous!!!

Date

Aug 08 2020

Time

20:30

More Info

Read More
Iduna

Location

Iduna
Drachten, Friesland
REGISTER
QR Code