Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

The Rumjacks

De show van The Rumjacks is in verband met de situatie rond het COVID-19 virus verplaatst naar woensdag 17 maart in Doornroosje.

Opgegroeid met Schotse en Ierse muziek van hun ouders en later beïnvloed door punk en rock: The Rumjacks. Ze combineren een breed spectrum aan muzikale stijlen en maken daarvan, naar eigen zeggen, punkrock en celtic folk met de energie van een op hol geslagen kangoeroe. Met hun Ierse roots en een flinke dosis punk houden The Rumjacks het heilige vuur van de folkpunk in leven.

De vijf logeslagen Australiërs laten chaos achter op alle plekken waar ze komen. Iedere show veranderd in een intiem Iers feestje. Dankzij de opzwepende songs op hun debuutalbum ‘Gang of New Holland’ uit 2010 veroverden ze meteen het voorprogramma bij Gogo Bordello en UK Subs. In 2015 was er een opvolger: ‘Sober & Godless’, gevolgd door ‘Sleepin’ Rough’ in 2016. Afgelopen jaar vierde de band uitgebreid haar tienjarig bestaan met een vierde album en een Europese tour. Een aanrader voor fans van The Pogues, Dropkick Murphys en Flogging Molly!

Date

Mar 17 2021

Time

20:15

More Info

Read More

Location

Doornroosje
Nijmegen
REGISTER
QR Code