Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Terry Bozzio

Poppodium De Peppel presenteert in Theater Figi: drumlegende Terry Bozzio!

Hij brengt een ware muzikale uitvoering op de grootste gestemde drum- & percussieset ter wereld. Een show zoals alleen de groten der aarde die kunnen geven met jazz, klassieke en etnische percussiestijlen uit de hele wereld.

Top 5 drummers aller tijden
Terry Bozzio is bekend van zijn werk met Frank Zappa, Jeff Beck, Korn, UK, Missing Persons, Mick Jagger, Robbie Robertson, Alan Holdsworth, Tony Levin, Steve Vai, Quincy Jones, Ken Scott, Metropole Orkest. Hij is Grammy Award winnaar, RockWalk Honoree, heeft de Hall of Fame Award van Modern Drummer Magazine ontvangen en staat in Rolling Stone Magazine’s Top 5 drummers aller tijden.

MUZIEK op drums
Wie Terry nog nooit heeft gezien zou weleens aangenaam verrast kunnen worden. Bozzio is een mysterieuze, expressieve en fascinerende muzikant die een drumstel bespeelt op de meest facinerende wijze. Terry begeleidt zichzelf met baspartijen en weet tegelijkertijd een melodische solo met zijn indrukwekkend coördinatie skills neer te zetten. Hij weet in zijn eentje een hoogstaand muzikaal statement neer te zetten op zijn indrukwekkende drum- & percussieset. Hij is een ware verhalenverteller en brengt jazz, klassieke en etnische percussiestijlen van over de hele wereld ten gehore.

Let op: dit is dus geen bombastische 2 uur durende drumsolo. Dit is MUZIEK op drums die het publiek op de been brengt!
Wat Terry hier zelf over zegt: “Ik wil het potentieel van muzikaal drummen uitbreiden. Een drumstel is een unieke Amerikaanse uitvinding die meer verdient dan zijn gebruikelijke rol van louter ritmesectie.”

Date

Nov 03 2019

Time

16:15

More Info

Read More

Location

Figi (Theater)
Zeist, Utrecht
REGISTER
QR Code