Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Temple Fang (middagshow)

Vanwege de aangescherpte maatregelen is deze show verplaatst naar 28 februari. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht. Heb je geen plekje kunnen bemachtigen voor dit concert? Wij hanteren een wachtlijst, aanmelden kan via info@podiumvictorie.nl 

Overal waar de psychedelische rockers van de Amsterdamse band Temple Fang het podium verlaten, blijft publiek gehypnotiseerd achter, snakkend naar meer. Met hun langgerekte 70’s prog en spacende rock staan ze altijd garant voor een verpletterende liveshow. Een album? Was er nooit. Spelen vanuit de ziel. Maar de fans wilden uiteraard meer en werden deze zomer beloond. Uiteraard met een live plaat: ‘Temple Fang, Live At Merleyn’.

Ex-Death Alley leden Dennis Duijnhouwer en Jevin de Groot namen het initiatief voor deze seventies rock sensatie. Samen met gitarist Ivy van der Veer en drummer Jasper van den Broeke startten zij Temple Fang en inmiddels reiken de vlieguren tot in space en is de epic live reputatie ruimschoots waargemaakt met shows op o.a. Roadburn, Paaspop, Fortarock, Into The Void, Desertfest en Sonic Whip. In 2019 liet Temple Fang tijdens Stonerfall in Victorie de geoliede machine op volle touren draaien. Nu zijn ze terug! En geloof ons, deze wil je niet missen.

Dit is een concert met uitsluitend zitplaatsen, opgesteld in duo’s. Je kunt bij binnenkomst zelf een plekje uitkiezen.

Date

Feb 28 2021

Time

16:30

More Info

Read More

Location

Victorie
Alkmaar
REGISTER
QR Code