Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Tarja

TARJA bracht haar vijfde studioalbum uit op 30 augustus 2019 en in april 2020 presenteert de Finse zangeres eindelijk haar nieuwe nummers op tour – hoewel ze natuurlijk ook een schatkist vol klassiekers in haar bagage heeft! TARJA merkt op: “Ik ben blij en erg enthousiast over mijn komende tour in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland”. “Natuurlijk zal ik mijn nieuwe album ‘In The Raw’ presenteren. Ik beloof je dat deze tour fantastisch zal zijn! Ik kan niet wachten om weer met mijn fans en vrienden te rocken!

TARJA Turunen is een uitzonderlijke kunstenaar die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft. Als de eerste frontvrouw van de Finse band Nightwish heeft ze het heavy metal regelboek herschreven. De innovatieve combinatie van de klassiek getrainde sopraan met symfonische heavy metal heeft niet alleen een nieuw genre gecreëerd, maar heeft tot nu toe talloze imitators gevonden en duizenden jonge meisjes geïnspireerd om zangles te nemen en vrouwen in heavy metal een specifiek vrouwelijke stem te geven. Na de aankondiging van haar solocarrière en de scheiding van de band in 2005 bracht TARJA twee jaar later haar eerste eigen rock- en metalalbum uit onder de titel “My Winter Storm” (2007). Drie jaar na het laatste album “The Shadow Self” (2016) brengt “In The Raw” de opvallende en prachtige sopraan van TARJA opnieuw naar voren. In samenwerking met de muzikanten van de band en hun beproefde productieteam was het belangrijkste idee dat goud niet noodzakelijkerwijs hoeft te schitteren, maar een ruw element is in zijn natuurlijke staat. Het concept van goud in zijn ruwe vorm wordt ook visueel weergegeven in de albumkunst, die TARJA, gefotografeerd door Tim Tronckoe, toont in St. Michael’s Grotto, Gibraltar – omringd door levendige kleuren en gouden glans.

De Paterskerk is een voormalige kerk aan de Tramstraat 37 in de Nederlandse stad Eindhoven, voorheen bekend als Augustijnenkerk. De kerk is aan het eind van de negentiende eeuw gebouwd voor de augustijner paters van het naastgelegen Klooster Mariënhage. De kerk was tot december 2017 hun eigendom; DELA is sindsdien eigenaar van het hele complex Mariënhage. De kerk is een rijksmonument.

Date

Dec 03 2021

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Paterskerk
Eindhoven, Noord-Brabant
REGISTER
QR Code