Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Symfo Classics – The Best of Symphonic Rock

In het nieuwe programma The Best of Symphonic Rock brengen topvocalisten Cindy Oudshoorn en Martin van der Starre o.l.v. meestergitarist Rob Winter wederom wereldhits en hoogtepunten uit het rijke oeuvre van de symfonische rock. U hoort o.a. hits van Pink Floyd, Genesis, YES, QUEEN en Supertramp. Een grote herkenbaarheid voor een breed publiek is gegarandeerd

Cindy Oudshoorn was jarenlang één van de stemmen van de symfonische rockformatie Kayak. Martin van der Starre is bekend als vocalist van Jesus Christ Superstar, We Will Rock You en Woodstock the Story.

Voorafgaand of na afloop genieten bij Spruit eten & drinken 
Kom voorafgaand aan de voorstelling gezellig een hapje eten bij het inpandige restaurant Spruit eten & drinken. De actuele kaart vindt u hier. Reserveren voorafgaand is gewenst, via www.spruitbarendrecht.nl/reserveren of telefonisch via 0180-222090.
Geniet na afloop de voorstelling met uw gezelschap aan een gereserveerd Theatertafeltje met daarop een drankje naar keuze en heerlijke hapjes. Het Theatertafeltje reserveert u gemakkelijk direct bij de reservering van uw tickets.

Date

Oct 05 2019

Time

20:15

More Info

Read More

Location

Theater Het Kruispunt
Barendrecht
REGISTER
QR Code