Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Supersuckers – Dikke Dennis & The Røckers

Dit is de verplaatste show van donderdag 16 april. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. 

Zwarte humor en zelfspot zat, deze rock ‘n rollers uit Tucson, Arizona. Van de bandnaam tot de naam van de frontman (Eddie Spaghetti) en de naam van hun eerste album (‘The Smoke of Hell’). Ze rocken al de wereld over sinds 1988 en deden Eindhoven al vele malen aan, onder andere nog afgelopen jaar op Helldorado.

Deze gevaarlijke punkrockmachine omschrijft zichzelf als ‘the greatest rock ‘n roll band ever’ en daar is uiteraard geen woord van gelogen. Ze speelden samen met Willie Nelson in de ‘The Tonight Show with Jay Leno’, stonden op Woodstock 2000, tourden door landen als Rusland, Japan, Australie en namen tracks op met helden als Eddie Vedder, Steve Earle en Kelly Deal van The Breeders. Deze avond wordt rockend, dampend, vettig, smerig, cool en onvergetelijk in Blue Collar.

+ Dikke Dennis & de Røckers
Jarenlang was hij de mascotte van Peter Pan Speedrock. Menig microfoon belandde op een plaats waar de zon nooit schijnt, het was altijd feest met de Dikke. Toen de Speedrockers ermee stopten werd het tijd voor iets nieuws. Tijd om een lang gekoesterde droom te laten uitkomen; een eigen band!

Date

Nov 05 2020

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Blue Collar
Eindhoven, Noord-Brabant
REGISTER
QR Code