Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Stake – To Adelaide

Steak Number Eight gaat verder als STAKE. Sinds 2008 maakte de band stuwende post-metal en sludge onder de naam Steak Number Eight. Niemand verwachtte dat Steak Number Eight zo snel zo groot zou worden: De band bracht sinds 2009 maar liefst 4 albums uit, verkochten de grootste zalen in België uit, speelden bijna elk noemenswaardig rockfestival in Europa en openden voor acts als Mastodon, Dillinger Escape Plan en Deftones.

Tien jaar later voelde de naam van de band verouderd. Onder de nieuwe naam STAKE wilde de band nieuwe creativiteit aanboren. Met ongeziene energie produceert de band unieke hyper en door-grunge-beïnvloedde melodische post-metal. Op 14 mei kwam hun debuutsingle ‘Catatonic Dreams’ uit, dat onderdeel is van een EP die je alleen bij hun shows kan kopen. De overige twee tracks zijn dus nog even een mysterie. Maar deze track is het perfecte opstapje in aanloop naar hun eerste album en hun show in Hall of Fame!

 

Support komt van de lokale hardcore helden van Support komt van de lokale hardcore helden van To Adelaide. Sinds hun oprichting, zo’n twee jaar geleden, bracht de band al twee EP’s en een handjevol goed ontvangen singles uit. Met twee verpletterende EP’s  combineert de band intense hardcore met shoegaze riffs. Ondertussen is de band klaar voor het grotere werk; in september 2019 vertrok de groep naar het Franse Laval om met Amaury Sauvé (Birds In Row) hun debuutplaat op te nemen.. Sinds hun oprichting, zo’n twee jaar geleden, bracht de band al twee EP’s en een handjevol goed ontvangen singles uit. Met twee verpletterende EP’s  combineert de band intense hardcore met shoegaze riffs. Ondertussen is de band klaar voor het grotere werk; in september 2019 vertrok de groep naar het Franse Laval om met Amaury Sauvé (Birds In Row) hun debuutplaat op te nemen.

Date

Nov 14 2019

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Hall of Fame
Tilburg, Noord-Brabant
REGISTER
QR Code