Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Stake – Whorses

Twaalf jaar geleden is het inmiddels, toen STAKE – toen nog Steak Number Eight – pokkeherrie begon te maken ergens in de diepste krochten van het diepe West-Vlaamse Wevelgem. De vier knaapjes schopten het in de jaren nadien tot het uitverkopen van grote concertzalen en spelen op de grootste Europese metalfestivals tot mee op tour gaan met bands als Mastodon, Alice Cooper en Deftones.

In 2018 kondigden ze hun afscheid aan, met twee loeiharde, steengoeie en hopeloos uitverkochte vaarwelshows in de Vooruit. Afscheid van hun naam, weliswaar. Steak Number Eight werd STAKE. Een eerste album Critical Method volgde in november 2019. Humo: “zelfde bezetting, ander geluid, maar STAKE grossiert nog steeds in het helse kabaal.”

De Gent/Kortrijkse noiserockers van WHORSES zijn volop bezig aan hun debuutplaat. In tegenstelling tot hun singles Rocky en Wonderwall uit 2019, toonden ze zich in 2020 van hun zachtere kant op het met country flirtende indiefolknummer Ol’ Company. Inmiddels mag het echter weer knallen als vanouds!

Date

Dec 12 2020

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Trix
Antwerpen (België)
REGISTER
QR Code