Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Stahlzeit (Rammstein tribute) (uitverkocht)

Rammstein heeft een uniek genre gecreëerd met hun brutale geluid, ruige houding en vuurspel. Stahlzeit brengt de shows van deze fenomenale Duitse band tot leven op het ritme van hun muzikale hartslag. Door hun aderen stroomt de onverzadigbare drang om op het podium nieuwe dimensies te creëren die flirten met de grenzen van het denkbare.

Stahlzeit brengt Rammstein’s songs avond na avond tot leven in een live show die aansluit bij het origineel, inclusief een even spectaculaire vuurshow. Geen wonder dat Stahlzeit Europa’s meest geboekte tribute show is, die nieuwe maatstaven zet. Niet alleen voor Rammstein-fans een gigantische en unieke live-ervaring!

Met de gigantische productie van Stahlzeit rijden verschillende vrachtwagens en nightliners door het land. Met een mix van optredens van verschillende Rammstein tours, rolt Stahlzeit de steden in: grote podiumventilatoren, beweegbare lichtstralen, hoogwerkers en een bombastisch geluid, waarbij elke decibel even groot en karakteristiek is als Rammstein’s shows. Zweet, vuur en een unieke energie geven de bezoekers een door merg en been ervaring tijdens deze 2,5 uur durende show!

De nummerselectie is altijd up-to-date. “We houden het altijd spannend voor onze fans en voor onszelf en we blijven het programma verder ontwikkelen”, zegt Reißenweber. “Alle grote Rammstein-hits zijn natuurlijk een vast onderdeel van onze show, maar we hebben ook compleet nieuwe nummers en showelementen in ons programma.

Date

Oct 12 2019

Time

21:00

More Info

Read More

Location

Muziekgieterij
Maastricht
REGISTER
QR Code