Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Stahlzeit (Rammstein tribute) (uitverkocht)

Dit concert is compleet uitverkocht. Er zullen dus ook geen tickets beschikbaar zijn aan de avondkassa. Pas op voor zwarthandel. Koop tickets tweedehands altijd via een erkende website zoals Ticketswap.

Stahlzeit is terug! Na hun uitverkochte show in 2017 keert deze ontzettend goede Rammstein tribute terug naar Venlo. Jaarlijks speelt Stahlzeit zo’n 80 shows in Europa. Stahlzeit verkoopt alle zalen uit waar ze spelen dus haal je tickets in de voorverkoop! Met een mix van verschillende elementen die Rammstein ook gebruikt zorgen ze voor een spectaculair podium, grote bühneventilatoren, bewegende licht spanten en hefbruggen. De gelijkenis tussen frontman Heli Reißenweber en Till Lindemann is verbluffend, zowel in stem als qua uiterlijk. De Duitse band weet de shows van Rammstein tot in de kleinste details te evenaren. Al deze dingen bij elkaar opgeteld kenmerken een show van internationaal kaliber. Tijdens deze show komen natuurlijk alle grote hits van Rammstein voorbij.

Rammstein heeft met een brute sound, ruwe attitude en het spelen met vuur een wereldwijd uniek genre. De shows zijn explosief en tevens schitterende kunstwerken. Stahlzeit heeft het benaderen van deze show tot in de puntjes uitgedacht. Deze band is geen standaard coverconcept. Doordat ze alle mogelijkheden van het podium benutten is dit meer dan een tribute show. Ze komen akelig dicht in de buurt van het origineel. Met absolute precisie regelt Stahlzeit niet alleen het bombastische live-geluid, maar ook de pyro show zal tot in de puntjes uitgevoerd worden.

Date

Nov 29 2019

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Grenswerk
Venlo
REGISTER
QR Code