Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Sepultura – Sacred Reich – Crowbar

Een fenomenale triple bill voor iedereen die heavy muziek een warm hart toedraagt.

SEPULTURA

In 1984 werd in de Braziliaanse stad Belo Horizonte een band opgericht die uiteindelijk zou uitgroeien tot één van de meest toonaangevende metalbands van de jaren negentig: Sepultura. De albums AriseChaos A.D. en Roots zijn dan ook uitgegroeid tot klassiekers binnen het genre. Maar ook nu is Sepultura nog lang niet afgeschreven. Ook niet sinds het vertrek van frontman / boegbeeld Max Cavalera in 1996. Met Derrick Green als frontman levert Sepultura nog steeds pure kwaliteit af en zijn de liveshows als vanouds zinderend.

SACRED REICH

Drieëntwintig jaar na de release van hun laatste full-length, keerde Sacred Reich in 2019 terug met het album Awakening, waarmee ze moeiteloos aantoonden dat ze een formidabele kracht in de metal blijven. Met alles wat een fan zou verwachten en hopen van de Phoenix Arizona-crew, werde het opnieuw een tijdloze collectie zinderende thrash, verpletterende grooves, geweldige solo’s en sociaal bewuste teksten.

CROWBAR

De naam Crowbar staat synoniem voor HEAVY, en dat al sinds ze in 1990 onheilspellend opdoemden uit de moerassen van New Orleans. Internationaal worden ze terecht geprezen als één van ‘s werelds belangrijkste leveranciers van verpletterende en melodieuze sludge.

Date

Nov 28 2021

Time

19:10

More Info

Read More

Location

Trix
Antwerpen (België)
REGISTER
QR Code