Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Rose Tattoo – Thundermother

Nice Boys Don’t Play Rock ’n Roll
Rose Tattoo wel. Heavy bluesrock om precies te zijn met een hoofdrol voor een altijd smerig klinkende slide gitaar én voor Angry Anderson, het gezicht en de stem van deze band. Rose Tattoo kent vele bezettingswisselingen met Angry Anderson als grote constante. Hij weet telkens weer een aantal topmuzikanten om zich heen te verzamelen die passen in de band die al jaren een zekere reputatie heeft hoog te houden.

Naast Anderson bestaat Rose Tattoo op dit moment uit Dai Pritchard op slide gitaar, Bob Spencer op gitaar, Mark Evans, die ook al een paar albums van AC/DC vol speelde, op bas en Jackie Barnes op drums. Jackie is dan weer de zoon van Jimmy Barnes die liefhebbers van Australische rock kennen van Cold Chisel. Deze groep outlaws brengt vanavond bluesrock van het smerigste soort naar Hengelo.

Support: Thundermother
Iedereen die nog in de waan leeft heavy rock exclusief gespeeld wordt door bonkige kerels wordt vanavond door deze 4 Zweedse dames even hardhandig de 21e eeuw ingebeukt. Een frontvrouw met een goede strot, een gitarist die menig collega de hoek in speelt en een ritmesectie die constanter loopt dan een atoomklok. Thundermother heeft het allemaal en meer en dat ga je zien als ze openen voor Rose Tattoo!

Date

Mar 18 2020

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Metropool (Jupiler Stage)
Hengelo
REGISTER
QR Code