Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Rival Sons – MNNQNS

Hun laatste bezoek aan Tilburg was alweer in 2017, ze tourden met grootse rocknamen zoals Aerosmith én dit jaar kwam hun 6e studio-album ‘Feral Roots’ uit. Ozzy Osbourne noemde ze ooit: ‘’The best band I’ve seen in a long time’’. Rival Sons, een van de betere bluesrock bands van dit moment, komen terug naar onze Main Stage!

Met het goed ontvangen debuutalbum ‘Before The Fire’ (2009) werd het vlammetje aangewakkerd, want na het eerste album kwamen nog een aantal geweldige platen: ‘Pressure & Time’ (2011), ‘Head Down’ (2012), ‘Great Western Valkyrie’ (2014) en ‘Hollow Bones’ (2016) uit. De uit-Californië-afkomstige heren brengen niet alleen veel albums uit, de band staat ook bekend om hun vele tours. Naast het openen voor grote namen als Black Sabbath, verzorgden ze in de afgelopen jaren ook de support voor Guns ’N Roses in meerdere stadions en festivals. Daarnaast wordt de band geprezen om de stijgende lijn in hun albums, en dat geld wederom voor hun 6e album ‘Feral Roots’ (2019), wat de vraag oproept: Hoe vaak kan een band zijn vorige album overtreffen? Komt het zien in 013.

Viva la France! De support van deze avond komt van de band MNNQNS (spreek je uit als: Mannequins) uit Rouen, Frankrijk. De band zal de zaal klaarstomen hun mix van post-punk en indie-rock.

 

Date

Nov 19 2019

Time

20:00

More Info

Read More
013 Tilburg

Location

013 Tilburg
REGISTER
QR Code