Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Revenge – Profanatica – Misþyrming – Ultra Silvam

 REVENGE

Het Canadese Revenge is een absolute grootmacht als het gaat om alles verpulverende black metal. De heren James Read en Vermin werken in de studio als duo. Live hebben ze er ook een bassist bij. De heren hebben overigens ook in bands als Axis Of Advance, Conqueror en Blood Revolt gezeten om er slechts enkele te noemen. Dat geeft meteen aan dat de heren van het brutere werk houden. Zo knalt het nieuwste album “Strike.Smother.Dehumanize” er weer in als een granaat.

 PROFANATICA

Profanatica is ongetwijfeld één van de eerste Amerikaanse black metalbands. In 1992 verschijnt een split met het Colombiaanse Masacre op het Franse Osmose Productions. Iedere black metalfan weet dat dit daarom “the real deal” is. Naast de indrukwekkende muziek baart de band ook opzien met hun bandfoto’s. En dat levert een cultstatus op.

 MISÞYRMING

Extreme metal uit IJsland staat de laatste jaren garant voor kwaliteit. Vooral black metalbands komen met hoogstaand werk op de proppen. Misþyrming is daar een uitmuntend voorbeeld van. Het viertal heeft twee albums uitgebracht die echt fantastisch zijn. Live staat het ook als een huis.

 ULTRA SILVAM

In Zweden weten ze ook wel raad met black metal. Ultra Silvam is een vrij jonge band die fans van acts als Watain of Degial zeker moet aanspreken. Check “The Spearwound Salvation” maar eens. Dan kom je zeker op tijd naar Baroeg op deze maandagavond.

Date

May 12 2021

Time

18:00

More Info

Read More

Location

Bos
Antwerpen, België
REGISTER
QR Code