Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Remember Phil & Gary: Gary Moore Tribute Band – Ode to Philomena – Limehouse Lizzy

Op deze zaterdag avond vieren we het artistieke leven van Philip Parris Lynott en Robert William Gary Moore. De Bosuil wordt voor deze gelegenheid volledig in Ierse sferen gebracht. Samen een biertje drinken en genieten van de muziek met fans of zoals Phil ze noemde supporters. Muziek liefhebbers, rock liefhebbers en vooral liefhebbers van Philip Lynott, Gary Moore en Thin Lizzy.

Phil & Gary lieten ons een zeer kostbare erfenis aan muziek na. Muziek die miljoenen muzikanten over de hele wereld geïnspireerd heeft. Muziek die op de dag van vandaag nog vele malen gespeeld wordt door bekende bands over de hele wereld.

Limehouse Lizzy (UK)

Limehouse Lizzy is niet zo maar een Thin Lizzy tributeband. De Britse groep rond Wayne Ellis (bas/zang) en Greg Alcock (gitaar) komt akelig dicht bij het unieke geluid van Thin Lizzy zelf. Hun live reputatie is in de UK alom bekend en leverde de groep zelfs een “Live band of the Year” award op van het prestigieuze Guitarist Magazine. Speciaal voor “Remember Phil & Gary” maakt Limehouse Lizzy dit jaar de oversteek naar Nederland en onderbreekt daarmee hun Britse tour van 100 (!) optredens.

Gary Moore Tribute Band (NL)

Een graag geziene band bij “Remember Phil & Gary”. Vorig jaar stond de set van de groep meer in het teken van de blues wat de groep een mooie spot opleverde op het hoofdpodium van het vermaarde “Culemborg Blues” festival in 2019. Het overvolle marktplein van Culemborg reageerde dolenthousiast op de set van de band. Daarom nu weer terug op het “Remember Phil & Gary” podium. De band komt ook dit jaar weer met een verrassende set!

Ode to Philomena (NL)

Speciale (muzikale) aandacht gaat dit jaar uiteraard naar Philomena Lynott, de moeder van Phil die 12 juni jl. overleed. Als beschermvrouwe van “Remember Phil & Gary” was zij altijd erg betrokken bij ons evenement. Een bekende uitspraak van Philomena was “thank you for loving my boy’s music”. Dat doen we dit jaar nog eens extra middels een akoestische set van Cyrill Wulms, Gertjan Roemen (beide gitaar) en zangeres Esther van Riesen.

Date

Jan 31 2020

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Gelderlandfabriek
Culemborg, Gelderland
REGISTER
QR Code