Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Ray Wilson Band (plays Genesis Classic)

Ray Wilson wordt gezien als één van de meest gerenommeerde zangers in de progressieve rock scene. Hij is vooral bekend als voormalig zanger van Genesis. Met zijn GENESIS CLASSIC project brengt hij een ode aan de muziek en de leden van Genesis.

Na het vertrek van Phil Collins uit Genesis in 1996 krijgt Ray de grootste kans van zijn leven, hij gaat met Genesis op tour en neemt samen met de band het album “Calling All Stations” op. Nadat de leden van Genesis besluiten uit elkaar te gaan brengt Ray met zijn nieuwe band CUT_ het album “Millionairhead” uit. In 2001 begint hij met een succesvolle solo carrière. Hij brengt verschillende albums uit en is als special guests te zien tijdens optredens van Joe Jackson en Saga. Tijdens deze show speelt Ray Wilson nummers van Genesis en natuurlijk zullen ook songs van zijn soloalbum ‘Make Me Think of Home’ (2016) niet ontbreken.

Dit concert is verplaatst, dit is de nieuwe datum. Reeds gekochte kaarten blijven geldig, je ontvangt hierover mail van Ticketmaster. Let op: dit concert kan alleen plaatsvinden als alle maatregelen betreffende COVID-19 opgeheven zijn.

Datum

nov 06 2021

Tijd

20:30

More Info

Read More

Locatie

Boerderij
Zoetermeer
REGISTREREN
QR Code