Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Randy Hansen (Jimi Hendrix tribute)

Het concert van Randy Hansen is verplaatst naar 1 mei 2022. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum, je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

LET OPDe aanvangstijd voor dit concert is gewijzigd. Het kan zijn dat de vermelde tijd op je ticket afwijkt van de daadwerkelijke aanvangstijd.

18:45 Deur open
20:15 Aanvang

De Amerikaanse zanger/gitarist Randy Hansen wordt gezien als de beste Jimi Hendrix-tribute act ter wereld. Al doet ‘imitator’ hem geen recht: hij is de levende Hendrix-experience . In Amerika is hij uitgegroeid tot een waar cultfiguur en ook in Europa speelt hij menig festival en zaal plat.

Deze rockster uit Seattle staat al ruim 30 jaar op het podium en speelde samen met groten als Stevie Ray Vaughan, Steve Miller, Paul Rodgers, Herbie Hancock, en originele Jimi Hendrix Experience bandleden Noel Redding en Mitch Mitchell. In 1969 gaf Hendrix zijn legendarische optreden gaf op het Woodstock-festival echter op 18 September 1970 stierf Jimi Hendrix al op 27 Jarige leeftijd.

Om de geest van Jimi Hendrix te laten voortleven zal Randy Hansen zijn publiek versteld doen staan met zijn performance ter ere van de Meester zelf. 50 jaar na datum nog altijd een veel besproken en gehoorde artiest. Met de persoonlijkheid en muzikale vaardigheden van Randy Hansen is het een ware wederopstanding van Jimi!

Date

May 01 2022

Time

20:15

More Info

Read More

Location

Victorie
Alkmaar
REGISTER
QR Code