Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Purple Strangers (Deep Purple tribute)

Deep Purple is de grondlegger van ‘Hard Rock‘ en is de pionier van deze muziekstijl.

Met hits als Black Night, Child In Time, Smoke On The Water, Woman From Tokyo and Fireball domineerde Purple in de 70’s de hitlijsten voor vele jaren, zelfs hedendaags nog te horen in de top 2000 met vier hits! Deze Rocklegende bestond uit de leden Blackmore, Gillan, Lord, Paice and Glover, de MARK II bezetting.

In de MARK III bezetting werden met David Coverdale en Glenn Hughes album klassiekers gemaakt als Burn, Stormbringer en Made in Europe.

Purple Strangers combineert het beste van deze twee bezettingen. En meer ……… ook MARK I en IV worden niet vergeten.

Purple Strangers speelt alle hits met authentieke instrumenten, gespeeld met nieuw enthouisiasme in de sfeer van de Rockin 70’s.
Instrumenten als Hammond/Leslie en Fender/Marshall maken een intergraal deel uit van het hypnotische Purple geluid. Het niveau van entertainment is hoog met een energieke show van magistrale gitaar en Hammond solo’s met de originele sounds. De donderend strakke drums en pompende melodieuze bas vormen de basis voor deze unieke en nummer 1 Deep Purple tribute band, bestaande uit vijf gelouterde en zeer ervaren muzikanten. Van Highway Star tot Smoke on the Water en van Fireball tot Child in Time; alle songs worden verbluffend, vol passie en met oog voor detail tot het hoogste niveau uitgevoerd.

An evening with PURPLE STRANGERS: you’ll never forget!

Date

Mar 13 2020

Time

22:00

More Info

Read More

Location

Muziekcafé
Helmond
REGISTER
QR Code