Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Possession – Corpus Christii – Weltschmerz – Tetelestai

Uitgestelde show van 25 april. Gekochte tickets blijven uiteraard geldig!

Deze avond belooft er een te worden voor de boeken! Het nieuwe initiatief ‘Domstad Producties’ heeft de handen ineen geslagen met DB’s om een straffe Black Metal avond neer te zetten.

Als eerste willen het Belgische Possession introduceren (voor zover nodig). De band opereert sinds 2012 maar werd bekend bij het grotere publiek na de release van het uitstekende “Exorkizein” in 2017. De band was al eerder te bewonderen op festivals als Party San, Nuclear War Now en onze ‘eigen’ Eindhoven Metal Meeting. En nu dus in DB’s Utrecht voor een speciale headline show. Komt dat zien en laat de vuige black/death je smaken!

Als tweede hebben we het legendarische Corpus Christii uit Portugal weten te strikken voor een exclusieve Nederlandse show. De laatste keer dat ze bij ons te zien waren is jaren geleden. Dus het werd weer hoog tijd! Sinds 1998 voorziet dit collectief ons van vuige satanische Black Metal. Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw album waar we bij ons in DB’s wellicht wel een voorproefje van krijgen. Maar wees niet bang, er is genoeg ruimte voor de oude krakers!

Uiteraard kunnen de lokalen ook niet ontbreken. Weltschmerz zal dit keer de zwarte kunsten komen vertonen. Het is de laatste jaren wellicht wat stiller rondom de band dan pakweg twee jaar terug. Maar de band is verre van overleden. Momenteel wordt zelfs de laatste hand gelegd aan het derde album. Op deze avond zal de band echter nummers spelen uit het afgelopen decennium. De band speelde in die periode al zij aan zij met bands als Horna, Taake, Tsjuder, Gorgoroth, Enthroned, Vader, Funeral Winds en nog velen meer, Vanavond dus terug in DB’s.

De tweede sigaar uit eigen doos is Tetelestai. Wellicht bij jullie nog onbekend. De trouwe bezoeker herinnert zich wellicht nog dat zij vorig jaar openden voor Angantyr. Inmiddels is hun debuut release klaar en zal deze uitkomen op Tour de Garde. De bandleden deden al ervaring op in bands als Wrang, Soulecy, Wesenwille, Grafjammer(live) en Verval(live). Dus wees niet bang voor stuntelende tieners!

Date

Oct 30 2020

Time

19:30

More Info

Read More

Location

dB's
Utrecht
REGISTER
QR Code